Aula

Aula binnen

Aula binnen

Eikenhof beschikt over een aula met 120 zitplaatsen, 2 videoschermen en een geluidsinstallatie. Het is mogelijk om voorafgaand aan de begrafenis in de aula bijeen te komen. De gemeente kan de meest voorkomende muziek aanbieden. Desgewenst kan er een geluidsinstallatie bij het graf geplaatst worden.

Een eventuele fotoreportage moet minstens 2 werkdagen voor de herdenkingsdienst worden getest op de begraafplaats. Er is geen technicus aanwezig en de aanbieder is verantwoordelijk voor de fotoreportage.

Buitenaula Eikenhof

Buitenaula

Een andere mogelijkheid naast de aula in het gebouw, is de buitenaula. Het is een bijzondere ervaring om de herdenkingsdienst buiten, onder de bomen en zangvogels, te houden. Deze aula bestaat sinds 2019 en biedt 60 zitplaatsen. De meubels zijn voor een deel gemaakt van gekapte bomen van het naastgelegen landgoed Marquette. Ook staat hier een geluidsinstallatie. Slaat het weer plotseling om, dan kan worden uitgeweken naar de aula binnen. De aula’s zijn namelijk nooit op hetzelfde moment verhuurd.